Breezy romper (x2)

Ik volg het groepje van Brindille & Twig op facebook. Toen er een nieuw patroon voor een romper gelanceerd werd, dacht ik: ‘nee, heb ik niet nodig’. Tot je dan in datzelfde groepjes van die mooie creaties ziet voorbij komen… en het toch koopt (lol).

Het gaat om de breezy romper. Ik maakte hem ondertussen 2 keer, en hij was perfect voor het warme weer van de afgelopen weken.

Ik ben ook helemaal verliefd op het zicht van babybilletjes in van die pakjes zonder beentjes. En als er dan nog wat vetrolletjes te zien zijn, dan vind ik het helemaal geweldig ❤

De tweede versie maakte ik toen het warme weer alweer voobij was, dus hier heb ik geen aan-foto’s van.

Blooper 1: Doordat mijn tang voor de drukknoopjes kapot was, maakte ik gaatjes in het knopenpat, waardoor ik die helemaal opnieuw moest doen.

Blooper 2: ik zet ALTIJD minstens 1 druknoopje verkeerd. Zo nu ook, de binnenkant van het onderste knoopje zit ondersteboven en sluit dus niet. Maar het valt niet op, dus ik laat het zo, uit schrik om mijn knopenpat wéér stuk te doen.

  • Het patroon is de breezy romper van brindille and twig.
  • Beide stofjes zijn van Lillestof, ik denk dat ik ze kocht bij Cas &Nina (ondertussen gestopt met haar winkeltje) maar helemaal zeker ben ik daar niet meer van, aangezien ze hier al een tijdje lagen.
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s